Ravioli con crema di cavolfiore

In alternativa al sugo classico, oggi vi propongo. ” ravioli con crema di cavolfiore”. Poco amato forse per l’odore, il cavolfiore è gustoso e ricco di proprietà. I ravioli con crema di cavolfiore, rappresentano un piatto davvero gustoso, hanno un gusto delicato, piacevole al palato.

As an alternative to the classic sauce, today I propose you. “ravioli with cauliflower cream”. Not much loved perhaps for its smell, cauliflower is tasty and rich in properties. The ravioli with cauliflower cream, represent a really tasty dish, have a delicate taste, pleasant to the palate.

Ingredienti

  • 300 gr di cavolfiore
  • 500 gr di ravioli
  • sale
  • olio
  • pepe
  • salvia
  • Grana padano
  • onion
  • 10 oz of cauliflower
  • 1lb of ravioli
  • salt
  • oil
  • pepper
  • sage
  • 2 tablespoons of tomato sauce
  • 3 tablespoons of grated cheese
  • onion

In a pressure cooker, boil the cauliflower in salted water. Add two tablespoons of oil and the tomato sauce and cook for 10 minutes. After the necessary time, drain the cauliflower and shake it in a kitchen mixer, adding two tablespoons of Grana Padano, a pinch of pepper and a teaspoon of sage. In a pan, sauté a slice of onion with two tablespoons of oil, add the cauliflower cream obtained and cook for three minutes. Cook the ravioli in salted water, drain and pour into the cauliflower cream, serve, adding a pinch of sage or fresh parsley and a sprinkling of Grana Padano.

In una pentola a pressione, lessate il cavolfiore in abbondante acqua salata. Aggiugete due cucchiai di olio e la salsa di pomodoro e lasciate cuocere per 10 minuti. Trascorso il tempo necessario, scolate il cavolfiore e frullatelo in un mixer da cucina, aggiungendo due cucchiai di Grana Padano, un pizzico di pepe e un cucchiaino di salvia. In una padella, fate soffriggere una fettina di cipolla con due cucchiai di olio, aggiungete la crema di cavolfiore ottenuta e lasciate cuocere per tre minuti. Cuocete i ravioli in acqua salata, scolateli e versateli nella crema di cavolfiore, impiattate aggiungendo un pizzico di salvia o del prezzemolo fresco e una spolverata di Grana Padano.

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