Spaghetti con datterini gialli e rossi

E’ proprio vero che la felicità sta nelle piccole cose, basta un bel piatto di spaghetti e subito ritorna il buon umore. Iniziamo la settimana con questo primo piatto semplice ma molto gustoso: ” Spaghetti con datterini gialli e rossi”. Non serve preparare piatti elaborati per soddisfare il nostro palato, anzi forse preparando un piatto con pochi e semplici ingredienti, si riesce ad assaporare ogni singolo ingrediente. Provate per credere.

It is really true that happiness lies in small things, just a nice plate of spaghetti and a good mood immediately returns. We start the week with this simple but very tasty first course: “Spaghetti with yellow and red tomatoes “. There is no need to prepare elaborate dishes to satisfy our palate, indeed perhaps by preparing a dish with just a few simple ingredients, we can savor every single ingredient. Try to believe.

Ingredients:

  • 9oz of spaghetti
  • extra virgin olive oil
  • a clove of garlic
  • salt
  • 10 yellow date tomatoes
  • 10 yellow date tomatoes
  • basil

In a frying pan, brown a clove of garlic with 2 tablespoons of oil. After a few minutes remove the garlic and add the tomatoes cut into four parts, add a few leaves of basil and cook for 15 minutes over low heat. Cook the pasta and drain it al dente. Add the pasta to the sauce, mix and serve with a few leaves of fresh basil.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *